Maqedoni

20 të arrestuar gjatë aksionit policor në Shkup dhe qytete tjera, të dyshuar si ISIS?!

Shpërndaje

Policia gjatë orëve të fundit ka arrestuar rreth 20 veta, të cilët si[ thuhet dyshohen si terroristë dhe pjesëtarë të ISIS, të cilëve tashmë i është shqiptuar masa e paraburgimit.

Në MPB heshtje dhe nuk jepen detaje për aksionin, por sipas portalit maqedonase 24 info, aksioni ka qenë i zhvilluar gjatë ditës së djeshme dhe gjatë natës në disa qytete, ndërsa janë konfiskuar edhe sasi armatimi. MPB mbrëmë vonë doli me komunikatë përmes së cilës ka theksuar se ka parandaluar një sulm terrorist të grupeve radikale përkrahëse të ISIS, paraprakisht këto informacione i ka shkëmbyer me shërbimet e një vendi partner.

Loading...