Deputeti i BDI-së rrjep tetovarët nga 300 deri 500 euro për patent shoferë!

Shpërndaje

Të marrësh lejen e vozitjes në Tetovë duhet patjetër të kalosh në filtrat e deputetit të BDI i cili thuhet jozyrtarisht se qëndron pas kompanisë që merret me dhënien e testeve për leje të vozitjes. Tetovarët përpos taksave që paguajnë ata detyrohen që të japin edhe nga 300 eri 500 euro plus për të kaluar testin. Isha në auto shkollë dhe më thanë hapur për të kaluar testin me të parën duhet me dhanë plus 300 euro sepse ashtu kështu do të biesh nga testi dy tre herë dhe dot vie njejtë. Edhe pse përflitet në gjithë Tetovën dhe Gostivarin as nga partia që është në pushtet BDI e as nga MPB nuk ka ndonjë reagim në lidhje me këtë. Ndryshe për marrjen këtij tenderi nga MP në BDI u përfol se kishte edhe grindje që fatmirësisht kaloi pa incidente, njofton qytetari i revoltuar Arblin Syla.

Loading...