Teknologji

Disa ueb-faqe të Serbisë hakohen për 11 vjetorin e Pavarësisë

Shpërndaje

Me rastin e shënimit të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, një grup i hakerëve kosovarë, Kosova Hackers Army, i ka vënë jashtë funksionit disa faqe të internetit të cilat operojnë në Serbi.

Klan Kosova ka gjetur se janë të paktën 10 faqe të internetit të cilat janë hakuar vetëm sot nga grupi KHA.

“Mos u zemëro administrator, ne sapo shkatërruam ueb-faqen tuaj dhe ju tani nuk duhet të qani por duhet të mundoheni ta rregulloni atë nëse mundeni. Ne jemi Ushtria e Hakerëve të Kosovës”, shkruan nëpër faqet e shkatërruara.

Më poshtë mund t’i gjeni adresat e këtyre faqeve të hakuara.

http://dominus.co.rs/, http://promo-team.rs/, http://ozcentral.rs/, http://ekoinovacije.rs/, http://kodcvetka.rs/
http://cela.rs/, http://polet.org.rs/, http://baza.ozcentral.rs/, http://partizanovturnir.com/, http://dominus-co-rs.dominus.mycpanel.rs/

Loading...