MaqedoniTop Lajme

E DHIMBSHME, flet vajza dhe babai i Rametulla Abdurraimit! (Video)

Shpërndaje

Babi i Rametullait ka folur për Lajm.Tv per tragjedinë që i ndodhi. Gjithçka që kam në shtëpi është nga duart e Rametullait, lotët me janë harxhuar, thotë ai. Lehtësim i madh për të ka qenë prezenca e madhe e qytetarëve në varrimin e djalit.

E dhimbshme, flet vajza e Rametulla Abdurraimit: Do të më mungojë shumë babai!

Loading...