Maqedoni

Filloi tërheqja e autobusit që u aksidentua, dërgohet për ekspertizë (FOTO)

Shpërndaje

Sapo ka filluar tërheqja e autobusit nga vendi tragjik ku do të dërgohet për ekspertizë të mëtutjeshme në njërën nga kazermat e Shkupit.

Mbrëmë rreth orës 17:00 autobuzi i kompanisë Durmo Turs është rrokullsur dhe si pasojë e aksidentit humbën jetën 15 persona.

Kryeministri Zoran Zaev ka falemnderuar jashtmase qytetarët e fshatit Llaskarc që u dolën në ndihmë të plagosurve si dhe për nxjerjen e kufomave.

Rol të rëndësishëm ka pasur edhe ndërmarja nga Zhelina Golec Trans e cila menjëherë sapo ka marrë lajmin me eskavator ka ndihmuar personat që kanë qenë nën autobus.

Loading...