Foto e ditës: Katër motra binjake në të njëjtën kohë u bënë hafëze

Shpërndaje

Motrat Dina, Dima, Susan dhe Razan al-Shiniti nga fshati Palestinez Tubit Um afër Jerusalemit, u bënë hafëze disa muaj më parë.

Edhe pse Palestinezët janë të njohur për një numër të madh të hafëzeve, motrat binjake kanë arritur sukses madhështor.

Loading...