MaqedoniTop Lajme

Gashi ‘dorëzohet’ karshi Kasamit, partia e tij do të emërohet Alternativa Kombëtare Progresive

Shpërndaje

Partia “Populli” muaj më parë njoftoj opinionin se do të del si partia më e re në Maqedoni. Sot ajo u regjistrua ne regjistrin e partive dhe ka filluar strukturimin e strukturave të tyre.

Pas betejës gjyqësore për Lëvizjen BESA, Afrim Gashi, jo zyrtarisht sonte ka njoftuar njerzit e afërm të tij se po përgaiteten për partinë e re. Sipas burimeve brenda grupit të Gashit, tashmë po bëhen përgatitjet e fundit për mbledhjen e nënshkrimeve për formimin e partisë së re. Nga po i njëjti burim theksojnë se partia e re do të quhet Alternativa Kombëtare Progresive (AKP).

Ditët në vijim pritet të zyrtarizohet emri i ri i partisë i personave të vetpërjashtuar nga Lëvizja BESA.

Siç duket Gashi eshte dorëzuar karshi Kasamit, pasi ky i fundit ne te gjitha gjykatat ka fituar per emrin e partise se Levizjes Besa.

Loading...