MaqedoniTop Lajme

Këta janë emrat e personave të lënduar nga tragjedia në autostradën Shkup -Tetovë (Video)

Shpërndaje

Para Spitalit të qytetit të Shkupit “8 shtatori”, familjet e pasagjerëve nga tragjedia me autobus u mblodhën në pritje për të dëgjuar informacionet për të dashurit e tyre, njofton TetovaSot.

Drejtori i spitalit, Hristijan Kostov, lexoi emrat e të lënduarve.

Ai nuk donte të zbulonte identitetin e viktimave, pasi që identifikimi i tyre dhe autopsia po vazhdojnë.

Të afërmit thanë se nuk do të largoheshin derisa të marrin informacionet edhe për udhëtarin e fundit nga autobusi që ra në humnerë.

Nga aksidenti tragjik kanë mbetur të vdekur 13 persona, dhe katër të tjerë po luftojnë për jetë.

 1. Nikoll Karanfillovski
 2. Mersem Neziri
 3. Esat Emrulli
 4. Jasmina Stojanova
 5. Betim Ameti
 6. Antonio Antonievski
 7. Alajdin Shabani
 8. Dushan Stefnovski
 9. Lulzim Dalipi
 10. Manuel Trifunovski
 11. Muhamed Shishko
 12. Verica Stojanovska
 13. Serije Mustafi
 14. Aliçe Uzeir
 15. Goran Naumovski
 16. Demira Ali
 17. Seda Jusufi
 18. Jeton Ismaili
 19. Vjollca Ibraimi
 20. Halit Useini
 21. Miçi Fikiri
 22. Jasin Sejfuli
 23. Fikrije Stefan
 24. Jovana Gramatikova
 25. Abaz Kasmi Ferdi
 26. Ilija Ristovski
 27. Dilala Alili
 28. Abdul Ismaili
 29. Lujam Alili
Loading...