MaqedoniTop Lajme

Ky është Rametulla Abduramani që humbi sot jetën: Asnjëherë nuk e harroi namazin!

Shpërndaje

Ky është Remtulla Abduramani që humbi jetën në aksidentin me autobus në rrugën Shkup – Tetovë. Rametulla Abduramani ka qenë i punësuar si administrator në Shkup ndërsa ka udhëtuar në këtë relacion cdo dite me autobusin e Durmo Turs-it.

Ja çka shkruan Hasan Rexhepi një i afërt i viktimës.

Jeta është e tillë, sot jemi e neser nuk jemi, paska qenë kaq ymri jot o njeri i dashur për t’gjithë…
Zemra digjet e syri loton…

Jeten me Islam e jetove, namazi asnjëher nuk e harove, e sot prej ksaj bote u largove.

U takofshim në Xhennetet e Zotit o i dashur Rametulla…

Të Allahut jemi, dhe tek ai do të kthehemi!

Stafi i portalit FJALA & ALBAZONE ju shpreh ngushëllimet më të thella familjes, ndërsa të ndjerin ZOTI e shpëbleft me XHENNET!

Loading...