MaqedoniTop Lajme

LAJMI FUNDIT: Identifikohen 14 viktimat e tragjedisë në autostradën Shkup-Tetovë (EMRAT)

Shpërndaje

Janë identifikuar tashmë 14 viktimat e tragjedisë së mbrëmshme të autobusit që u rrokullis në autostradën Shkup-Tetovë, në afërsi të fshatit Laskarcë. Siç raportohet pjesa më e madhe e viktimave janë të rinj, nën 30 vjeç, ndërsa bëhet fjalë për administratorë dhe studentë nga Gostivari dhe rrethina.

– Rametulla Abdurraimi, djalë i vetëm i familjes Abdurraimi

– Valdete Hamiti, (1989), nga Debreshti i Gostivarit, nënë e dy fëmijëve të mitur

– Jovica Tërpevski, djali i deputetit Bllagojçe Tërpevski nga Gostivari

– Besim Kamberi nga fshati Senakos i Gostivarit

– Onur Sadiku, 19-vjeçar nga Gostivari

– Esat Emruli nga Gostivari

– Ajdin Ismaili, 19 vjeç nga Gostivari

– Besim Fetai nga Vrapçishta

– Bejza Uzeiri nga Banjica e Poshtme

– Zoran Davidovski (1981), punonjës në Qytetin e Shkupit

– Tërpana Janevska, pensioniste nga Gostivari

– Boban Avramovski, student i FON-it

– Dejan Ristevski, i punësuar në Bankën Popullore të Maqedonisë

– Pavle Kostoski, nga Gostivari, i sapo diplomuar në Fakultetin Juridik në Shkup.

Loading...