Ndahet nga jeta Xhelal Çajani, esnaf i çarshisë së Shkupit

Shpërndaje

“Vëllezër dhe shok ju njoftojmë se sot në moshën 43 vjeçare u shpërngul për në botën e përhershme vllau, nipi dhe shoku jonë, esnaf i çarshis së Shkupit Xhelal Çajani.

Jua bëjmë me dije se falja e xhenazes bahet ne xhamin e jahja pashes me ikindi kurse varrimi ne varezat e fshatit Nigishtan”, thuhet në njoftim.

Stafi i portalit FJALA & ALBAZONE, JU SHPREH NGUSHËLLIMET MË TË THELLA FAMILJES, KURSE TË NDJERIN ZOTI E SHPËRBLEFT ME XHENNET!

Loading...