Maqedoni

Pas 20 orëve kërkim, babai sot e ka gjetur djalin e tij në spitalin “8 Shtatori”

Shpërndaje

20 orë nuk kishte asnjë lajm për djalin e tij Sedat Rexhepin, i cili ishte njëri ndër udhëtarët e autobusit i cili u rrokullis mbrëmë.

Prindi i tronditur tregoi se djalin e ka gjet sot në mesditë, në spitalin “8 Shtatori”.

Arsyeja pse nuk ka mundur ta gjejë djalin ka qenë se atë në spital e kanë regjistruar me emër tjetër.

Sedat Rexhepi ka qenë mbrëmë duke udhëtuar nga Shkupi për në Gostivar, duke u kthyer nga puna.

Më poshtë e keni lajmin kur babai ka kërkuar djalin e tij

Prindi i Sedatit kërkon ndihmë, nuk e di ku e kam të birin

Më shumë se 15 orë prindi i Sedat Rexhepit po pret lajme për djalin e tij i cili fatkeqësisht ishte njëri nga shumë udhëtarët në autobusin i cili mbrëmë u rrokullis në magjistralen, Shkup-Tetovë.

Ai thotë se i ka vizituar të gjitha spitalet por është e pa mundur të gjejë të birin e vet dhe kërkon ndihmë dhe për ndonjë informacion eventual.

Prindi thotë se emri i Sedatit nuk ishte në listën e të vdekurve dhe kjo pak i ka qetësuar.

Loading...