Maqedoni

Presidenti Thaçi: Ngushëllimet më të thella familjeve të aksidentit në autostradën Shkup-Tetovë

Shpërndaje

Ngushëllimet më të thella familjeve të viktimave të aksidentit në autostradën Shkup-Tetovë, ndërsa të lënduarve iu uroj shërim sa më të shpejtë dhe të plotë. Iu shpreh ngushëllime edhe udhëheqësve të institucioneve, si dhe tërë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut. HTH

Loading...