Rajoni

Qielli mbushet me flamuj të Kosovës dhe Shqipërisë (Foto)

Shpërndaje

Në 11-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës gjatë parakalimit të Ushtrisë së Kosovës, mbi qiell të hapur kanë fluturuar edhe disa fluturake ku bartit flamujt e Kosovës dhe Shqipërisë si dhe emra dhe mesazhe nga qytetet e Kosovës.

Në këtë ceremoni me prezencën e shumë qytetarëve kaloi për herë të parë Ushtria e Kosovës.Qytetarët e Kosovës patën mundësinë që nga afër të shikojnë trupat e FSK-së, përderisa atmosfera ishte edhe më e bukur kur fluturonin në qiell edhe flamujt e shqiptarëve.

Loading...