“Shqiptari i zi”, hiti i rrjeteve sociale (Video)

Shpërndaje

Ka lindur mijëra kilometra larg territoreve të banuara më shqiptarë.

Ndonëse nga Kameruni i largët i Afrikës, e më pas duke jetuar në Zvicër, ai veten e quan “Shqiptari i zi”, nofkë kjo të cilën ia ka lënë vetes.

Kështu së paku mund ta gjeni në Facebook dhe rrjete të tjera social.

Videot e tij janë bërë hit, shpërndarja është bërë virale sidomos ndër shqiptarët dhe siç po e dëgjoni shqipen e flet bylbyl. Është ky Dominique Ambah.

Storie nga Milot Hasimja.

Loading...