Tateshi: Rasti i Spitalit të Çairit është vetëm një pikë në oqeanin e madhë të problemeve lidhur me ndotjen e ajrit

Shpërndaje

Ndotja e ambienti përbën shqetësim real,sonte në click plus në Tv21 është zhvilluar një debat rreth temës për të cilin si pretekst është marrë ngrohja e Spitalit gjinekologjik në Çair në kontekst të aktualitetit që ka të bëj me ndotjen si problem dhe shqetësim kryesor për opinionin.

Prezentë në panel kanë qenë zv.Ministri i Shëndetsisë Asim Musa nga BDI-ja,Dr.Shurdhani nga Spitali i Çairit dhe nga Aleancës për Shqiptarë dr.Bekim Tateshi.

Dr.Tateshi duke komentuar rastin në fjalë ka thënë: Rasti i Çairit të cilin ne si Aleancë e ngritëm në opinjon si shqetsimë përmes regjimit që bëmë,por ajo që është shqetësuese është fakti se ka shum institucione tjera që ngrohen me mazut dhe jo vetëm Çairi.

Ne si Aleancë kemi reaguar vazhdimisht kemi reaguar për temën në fjalë sepse ndotja e ajrit gjithnjë e më shumë po bëhet shqetsimë kryesor tek ne por dhe në nivel global.

Aleanca ka të formuar department et për të gjitha sferat dhe ndjekim me vëmendje çdo hap që merret nga pushteti në secilën sferë.

Loading...