Maqedoni

Vajza së cilës i është amputuar këmba ende është në gjendje kritike

Shpërndaje

Në Klinikën për Anestezi, Rianimim dhe Shërim Intensiv në Shkup janë hospitalizuar katër pacientë me lëndime serioze në aksidentin në rrugën Shkup Tetovë, dje në në mbrëmje në Qendrën Emergjente është bartur edhe një pacient, i cili paraprakisht është vendosur në repartin në spitalin “8 shtatori”.

Vajzës së cilës i është amputuar, pas dy operacioneve, është në gjendje të rëndë. Në gjendje të rëndë është edhe një pacient me lëndime në krahror, i cili është në repartin për kujdes intensiv.
Drejtori Hasani deklaroi se pacienti është pranuar dhe operuar mes pacientëve të parë të cilët janë sjellë në klinikë.

“Në spitalin “8 shtatori”, në kujdes intensiv janë vendosur pesë pacientë. DY edhe më tej janë në aparatin respirator, gjendja në krahasim me ditën e djeshme nuk ka ndryshuar dhe tre të cilët nuk janë në aparat respirator, por kanë lëndime të rënda dhe janë në gjendje kritike”, informoi Filipçe.

Loading...