VIDEO e rrallë: Viti 1958, Kodra e Diellit dhe Tetova në një film dokumentar

Shpërndaje

Viti 1958 , Kodra e Diellit dhe Tetova në një film dokumentar.

Filmi daton nga viti 1958, me një kohëzgjatje prej 11 minutash (teknikë, standarde, me zë dhe 35mm).

Prodhimi : filmi Vardar – Shkup

Përmbajtja: Bukuritë natyrore të Malit të Sharrit, jeta e kafshëve në pyjet e malit Sharr si dhe zhvillimi i turizmit në këtë rajon.

Autorët: Drejtuar nga: Popov Trajche , Skenari: Markovski Nesh ,Kameraman: Bilbilovsky Kiro, Montimi: Pankov Dragomir

Loading...