ZAEV: Ne kemi çka t’i japim Evropës

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë tha se ne kemi çka t’i japim Evropës.

“Por tani e tutje duhet ta bëjmë më organizuar, patjetër ta lirojmë Evropën nga frika e Ballkanit. Me të drejtë mund të themi jo vetëm që Evropa i nevojitet Maqedonisë së Veriut, por edhe Maqedonia e Veriut i duhet Evropës. Anëtarësimi nuk është qëllimi i fundit, por evropianizimi i vendit. Ju ftoj të gjithëve në unitetit, pa dallim të feve, përkatësive partiake. Pra nesh janë punë të mëdha dhe do ti përfundojmë me sukses. Rroftë Evropa, NATO…”, ka thënë Zaev.

Loading...