Maqedoni

Zaev: Të hënën do bisedojmë me BDI për zgjedhjet presidenciale, më pas dhe me partitë tjera shqiptare

Shpërndaje

Kryeministri Zaev në një intervistë të fundit ka thënë se nesër do të mbajë takimin me partnerët e koalicionit derisa të hënën do të ketë takim me BDI-në që të vërtetojnë kandidatin e përbashkët për president e më pas do të vazhdojnë takimet edhe me partitë tjera shqiptare në pushtet dhe në opozitë.

“Besoj se do të gjejmë zgjidhjen e përbashkët ose disa zgjidhje të përbashkëta pasiqë të gjithë duam të japim kontribut. Më pas kam takim edhe me një parti shqiptare e më pas dhe me dy tjera shqiptare nga opozita, besoj se do të mirëkuptohemi që të bashkangjitemi shumë parti politike pas një emri të vërtetë që do ketë më shumë shanca të fitojë”, ka thënë ai.

Loading...