Aksident i rëndë trafiku në autostradën Shkup-Tetovë

Shpërndaje

Në autostradën Shkup-Tetovë në afërsi të fshatit Llaskarcë, sa po ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku, në të cilin janë përfshirë një kamion dhe disa vetura.

Nuk ka informacione për të lënduar dhe vik.tima nga aksidenti. Informacionet e para të gazetës KOHA nga terreni flasin se veturat e përfshira në aksidet janë tepër të dëmtuar.

Loading...