Grubi e ‘KALL’ Çairin për Stevon

Shpërndaje

Deputeti i BDI-së që u bë i njohur me brohoritjen e tijë të famshme “UÇK UÇK UÇK” në një postim në Fb ka shkruar se Çairi po nxjerr “zjarr” për konceptin e konsensualitetit.

Grubi duket se me shumë gëzimë e ka pritur kampanjën për kandidatin e LSSM-së, Stevo Pendarovski edhe pse zyrtarisht ende ska filluar fushata dhe është e ndaluar me ligjin për zhjedhje, por ligji për Grubin nuk ka ndonjë rëndësi, ndjehet shumë i fortë në mesin e LSDM-së.

Loading...