Lulzim Aliti nga Aleanca i përgjigjet Valon Belës

Shpërndaje

Valon nga misionar i Menduh Thaçit thithës i gjirit të Bujarit!!!

Pashë një reagim nga i nderuari drejtor ekonomik Valon Bela ku paska kundërshtuar Proff Blerim Rekën kandidatin e pavarur për president shteti.
Kur drejton gishtin kah dikush tjetër mos harro se katër gishta i ke të kthyera kah vetja.

Vallë harove si qesheshte ish shefi yt Menduhu kur ti e pritje në korridoret e parlamentit?
Të kujtohet kur ti krenoheshe me Menduh Thaçin kur tentoje të thithësh nga gjiri i Menduhit e nuk të doli gji?
Si duket paske harruar që ke qenë njeriu i cili emitonte Mendu Thaçin dhe ishte fansi më i madh i tij?
Tash je akomoduar më duket në prehërin dhe gjirin e Bujar Osmanit dhe asesi ti hiqesh nga prehëri shpresojmë të mbetet gji ai edhe pse 3 statuse lavdërate që ia adresosove Bujarit dhe gjirit të tijë të kushtoi pak sa!!!

Nuk ke kredibilitetin ta sulmosh Blerim Rekën ai ka lexuar më shumë libra se sekonda që ke ti në ndëgjimin e këngëve patriotike!!!

Si misionar që je të krijohet hapësira e mjaftueshme të mbrosh sllavët të mbrosh Pendarovskin të mbrosh ata që vrapojnë nga një sallë gjygji në tjetrin por ama je i vogël të sulmosh proffin.

Loading...