Humanisti Halil Kastrati bashkë me Kryetarin e Hanit të Elezit, Rufki Suma kanë nisur ndërtimin e 5 shtëpive

Shpërndaje

Humanisti, Halil Kastrati, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook ka njoftuar se në komunën e Hani të Elezit bashkë me kryetarin Rufki Suma sot kanë nisur ndërtimin e 5 shtëpive të reja.

Postimi i plotë i Halil Kastratit:

Perhajr ju kofte nisja e ndertimit te shtepive 😊

Edhe 5 shtepi te reja ne Han te Elezit

Jeta eshte e llojllojshme, i vizituam 5 familje nevojtare ne kete komune dhe kemi pare gjendjen e tyre, u prekem me rastet dhe historite e tyre por megjithate edhe buzeqeshem se bashku kur ju treguam qe kemi ardhur te ju nisim shtepite e reja

Sot nisi ndertimi i 5 shtepive per pese familje ne Han te Elezit, bashke me ne ishte edhe kryetari Rufki Suma i cili ndau per secilen familje shumen prej 1 mije euro nga bugjeti komunal

Bamires Zoti ju gezofte

Loading...