Sela nga Kërçova: Fatmir Deari, duhej sot të ishte në mesin tonë, sepse u zgjodh nga shqiptarët

Shpërndaje

Karavani e Kandidatit për President Blerim Reka, sonte ka zbarkuar në Kërçovë. Salla dukej e vogël nga numri i madh i kërçovarëve që kishin ardhur në mbështetje të Blerim Rekës.

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, pasi i përshëndeti te pranishmit tha: une sinqerisht isha bërë gati ta përshëndes edhe kreun e Komunës së Kërçovës atë i cili e din më mirë se gjithë çdo të thotë vota e shqiptarëve dhe ai është Fatmir Dehari. Sela i kujtoj BDI se falē mobilizimit të të gjithë shqiptarëve u zgjodh Deari u zgjodh kryetar komune andaj të njejtët e kanë obligim moral dhe kombëtar ta votojnë kandidatin shqiptar Blerim Reka!

Ai apeloi tek ai dhe te tek të gjithë mbështetësit e tij, se duhet ta ruajnë nderin e shtëpisë dhe të familjeve te tija, dhe të votojnë kandidatin shqiptar Blerim Rekën edhe për shkak qindra e mijerave shqiptarë të diasporës të cilët erdhën dikur për t a votuar një kandidat shqiptar për kreun e Komunës së Kërçovës.

Ai ju apeloi kërçovarëve se koncepti i konsenualitetit eshte gënjeshtër dhe se ky koncept nuk mund ti integrojë në NATO dhe BE, por koncepti yne i Republikës, i barazasisë dhe i respektimit të ligjit dhe te se drejtës është koncepti i duhur qe do ta integroje RVM drejt Natos dhe BE

Votoni me 21 Prill, me mendje dhe me zemër, sepse ne jemi popull autokton dhe patjetër do tja dalim.

Loading...