Ziadin Sela: Ujdia e konceptit të LSDM-BDI, korrupcioni, PIOM-i, amnestia e Veljanovskit?!

Shpërndaje

Kryetari i ASH Ziadin Sela: nga Gostivari ka treguar ku qëndron “konsensualiteti” i BDI dhe i LSDM, duke thënë se ai konsenzus është i rrejshëm, dhe konsenualitet bëhët për të mbuluar afera të ndryshme korruptive, dhe jo për BE dhe NATO.

Ai kujtoj opinionin afërën milona euro në Fondin Pensional ku duket se LSDM dhe BDI kanë rra në ujdi për këtë krim.

Sela tha se i ashtuquajturi koncept i kësaj qeverisje qëndron në ujdinë e përbashkët për ti amnistuar përgjegjësit dhe porositësit e 27 Prillit.

Sela poashtu tha se ujdia e konceptit te rrejshëm qëndron edhe për ta amnistuar Trajko Veljanovskin, duke e shpëtur atë bashke LSDM, BDI dhe VMRO ta shpëtojnë nga burgu.

Loading...