RajoniTop Lajme

Dera në Reçak që s’u thye asnjëherë nga serbët (Foto)

Shpërndaje

Sot 21 vjet masa*kra e Reçakut zgjoi ndërgjegjen e botës, duke dëshmuar gjen*ocidin e Serbisë gjatë luftës në Kosovë

Pamjet e kësaj masa*kre, u shpërndanë gjithandej, pushtuan mediat botërore dhe i dhanë vulë ndërhyrjes së NATO-s.

Ndërsa, sot kur dhimbja e lotët për familjarët nuk kanë shterrur, kur memoriali i 45 vik*timave, u nderua nga qindra qytetarë e politikanë, kthehemi pas në kohë.

Një nga fotografitë që bëri jehonë të madhe, ishte edhe ajo e një ushtari serb, i cili godet me këmbë derën e një shtëpie në Reçak, për të vr*arë e masa*kruar.

Ndërsa, në të njëjtin vend, pikërisht më 15 janar, por në vitin 2017, është fotografuar e njëjta derë, e cila nuk ka ndryshuar, madje ka qëndruar e pathyeshme thuajse për dy dekada.

Loading...