BDl-ja publikon listën e kandidatëve për deputet në të gjitha zonat

Shpërndaje

BDIja ka formalizuar listat e kandidatëve për deputetë. Tashmë është nxjerrë një listë preliminare e kandidatëve për deputet nga Bashkimi Demokratik për Integrim në të gjitha zonat, ku shihet se Ali Ahmeti do të garojë në njësinë e gjashtë zgjedhore.

Zona 1

1.Izet Mexhiti

2.Shermine Mamuti

3.Valdete Kasapi

4.Mesut Jakupi

Zona 2

1.Arbër Ademi

2.Berat Ajdari

3.Amella Cana

Zona 3

1.Bekim Neziri

Zona 5

1.Talat Xhaferi

2.Jeton Shaqiri

Zona 6

1.Ali Ahmeti

2.Florin Besimi

3.Arta Bilalli

4.Naser Nuredini

5.Bajram Rexhepi

6.Vjollca Ademi

7.Bajram Kadria

8.Bedri Fazliu

9. F. Tetovë

10. F. Tetovë

Pas këtyre emrave janë edhe shumë emra të tjerë të njohur të ri dhe të rejash ku priten të garojnë në të gjithë zonat për zgjedhjet e 12 Prillit.

Loading...