KSHZ në takim me Komisionin për Sëmundje Infektive

Shpërndaje

Anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve kanë zhvilluar takim me Komisionin për Sëmundje Infektive. Në takim KSHZ ka kërkuar nga komisioni të di më shumë hollësi mbi protokollet, zbatimin e masave mbrojtëse dhe sigurimin e materialeve të nevojshme mbrojtëse për zbatimin e zgjedhjeve. Komisioni do të përgatit një raport, përkatësisht përgjigje të cilën do t’ia adresojë KSHZ-së.

Loading...