Apel publik drejtuar Ministrit të Ekonomis të RMV z. Kreshnik Bekteshi

Shpërndaje

Thirrje publike ministrit të Ekonomis të RMV z. Kreshnik Bekteshi

Z. Ministër

Çfarë u bë me fatin e ligjit për tregtartët e tregjeve të gjelbërta?

U soll ligji në vitin 2018. Filloj zbatimi, filloj dhënja e licencave… për arsye banale e tërhoqe ligjin me vendim që të përmirësohet dhe të kthehet ka fundi i vitit 2018. Prej atëher i latë mbi 35.000 tregtar të tezgave pa licenc, pa e zyrtarizuar veprimtarinë e tyre, gjegjësisht i detyruat të zhvillojnë veprimtarinë në të zezë. I latë pa sigurim personal, pa sigurim social…

Tani edhe pa mundësinë e shfrytëzimit të paketave sociale për krizëz e Covid 19…

Z. Ministër: I morre n’qafë mbi 35.000 familje. I latë në doë të fatit të zi, pa asnjë kujdes institucional.

Për hir të ndërgjegjes tuaj personale, shpjegohu, dhe mer masa per të cilën jeni pergjegjës institucional, moral dhe human. Parashtrohet pyetja:

Kush qenkan ma të rrezikuar dhe ma me nevoj për paketet sociale COVID 19, se sa kjo kategori?.Askush tjetër! Z. Minister, perveq atyre pa shtetësi!

Shkruan: Afaristi Osman Afizi

Loading...