FRASH pas “Gjerografisë” djeg edhe “Sociologjinë”

Shpërndaje

Forumi Rinor i Aleancës për Shqiptarët, sot para Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, ka djegur librin e “Sociologjisë”.

“Kështu duhet të përfundojë çdo element fashist, i cili dehumanizon njerëzit në parim”, tha Omer Ajdini.

Retorika stigmatizuese e fashizoide e shprehur ndaj shqiptarëve dhe komuniteteve tjera në librin e sociologjisë së viteve të dyta ka, nxitur reagime të shumta.

Ky dhe librat e tjerë si ky, janë mënyra më “e mirë” për të nxitur urrejtje dhe rrënim të mirëbesimit, por edhe dëshmi se si na perceptojnë ose si duan të na perceptojnë një pjesë e bashkëqytetarëve tanë maqedonas”.

Loading...