Habit këngëtarja vlonjate: E dua burrin mysliman, janë të pastër dhe bëhen synet (Video)

Shpërndaje

Pas kamera së fshetë bërë nga #EXPULS në RTV Ora, këngëtarja vlonjate ka qenë e ftuar në #EXPULS përballë gazetari dhe autorit të programit, Ronaldo Sharka!

Teksa foli fillimisht për përjetimin e kamera së fshehtë, Ronaldo i përmendi nje detaj shumë të komentuar në kamera, faktin që ajo dëgjon sure përpara gjumit, xhiruar kjo kamerat e fshehta në dhomën e gjumit. E pyetur për këtë gjë, ajo u shpreh:

Ajo tha se i dëgjon dhe se është myslimane, por jo praktikante e rregullt.

Më tej, e pyetur për faktin në shtëpinë e saj ka një maçok por jo të dashur, ajo u shpreh: ”Nuk kam fat në dashuri. Nuk kam një përgjigjie. Tek partneri vleresoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimantët se ata bejnë kështu , lahen 5 herë në ditë, pse jo janë dhe të bërë synet“- kuptohet vetë ajo.

U shpreh ndër të tjera Romina, ndiqni videon e plotë për më tëpër:

Loading...