Kufiri tek “Molla e Kuqe” në Nish. Çfarë fsheh Serbia?! (Video)

Shpërndaje

Historiani Florent Hasani, së bashku me ekipin realizues të “Gjurmë Shqiptare”, kanë realizuar një dokumentar mbi historinë e Mollës së Kuqe.

Në këtë dokumentar, ata kanë qenë në vendin e shumënjohur si Molla e Kuqe, për të zbuluar historinë e kësaj toke dhe atë çfarë fshehet pas saj.

Historiani Florent Hasani, nga vendi i ngjarjes ka folur për historinë e Mollës së Kuqe dhe faktit se kjo ishte tokë shqiptare.

Hasani ka rrëfyer edhe mënyrën si ishin dëbuar shqiptarët nga kjo pjesë dhe mas*akrat që serbët i bënë mbi shqiptarë.

Ekipi i “Gjurmë Shqiptare” është ndaluar nga policia serbe, gjatë realizimit të dokumentarit.

Për të kuptuar historinë e saj, ndiqeni dokumentarin:

Loading...