Ndërron jetë mjeku i mirënjohur nga Dibra, Dali Lala

Shpërndaje

Ka ndërruar jetë mjeku i mirënjohur nga Dibra Dali Lala pas një infarkti!

Puna kolosale që ka dhënë për më të shtrenjtët e çdo familje, për fëmijët sot janë lutjet tona për t’ju ndriçuar vepra!

Dr. Dali Lala së fundmi punonte si mjek specialist pediatër në spitalin One Hospital në Tetovë, pas shumë viteve përvojë si mjek në poliklinikën “Florens” në Zhelinë më pas tek MEDIKA Istanbul në Tetovë!

ALBAZONE MEDIA iu shpreh ngushëllime familjes për humbjen e një njeriu dhe pediatri të mrekullueshëm.

Loading...