Në 22 Vjetorin e Betejës së Koshares FSK dhe Policia e Kosovës nderon dëshmorët e kësaj beteje (Foto)

Shpërndaje

Në 22 Vjetorin e Betejës së Koshares Forca e Sigurisë së Kosovës dhe Policia e Kosovës nderon dëshmorët e kësaj beteje 🇽🇰🇦🇱

Beteja e Kosharës ishte dhe mbetet një nga shembujt e triumfit tonë kundër forcave kri*minale serbe, ajo shënoi një kthesë të rëndësishme në rrugën tonë për Liri e Pavarësi.

Loading...