Osmani në Click Plus: Diaspora regjistrohet

Shpërndaje

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, në Click Plus edhe një herë theksoi se diaspora regjistrohet dhe do të jetë pjesë e përqindjes.

“Diaspora do të regjistrohet dhe do të jetë pjesë e përqindjes”, u shpreh Osmani.

Loading...