Presidenti Erdogan: Si Turqi kemi mbrojtur në mënyrë të fuqishme integritetin territorial dhe sovranitetin e Ukrainës

Shpërndaje

Presidenti Erdoğan: Si Turqi kemi mbrojtur në mënyrë të fuqishme integritetin territorial dhe sovranitetin e Ukrainës.

Erdoğan: Objektivi ynë themelor është që Deti i Zi të jetë një det i paqes, qetësisë dhe bashkëpunimit.

Erdoğan: (Në takimin me Zelensky) Riafirmuan edhe njëherë vendimin tonë parimor në drejtimin për të mos njohur aneksimin e Krimesë.

Erdoğan: Mbështesim Plaftormën e Krimesë, iniciativën e Ukrainës që synon të sjellë së bashku komunitetin ndërkombëtar në çështjen e Krimesë.

Erdoğan: Kriza aktuale duhet të zgjidhet me mënyrë paqësore, diplomatike të bazuar në ligjin ndërkombëtar dhe sovranitetin territorial të Ukrainës.

Loading...