Rama në Gramsh: Nuk ka forca të tjera që mund ta bëjnë Shqipërinë të ardhmen tonë

Shpërndaje

Në takimin me të rinjtë e Gramshit, kryeministri Edi Rama foli me superlativa për forcën politike që ai drejton, Partinë Socialiste.

Sipas Ramës, Shqipëria mund të ndërtohet vetëm nga PS dhe nga asnjë forcë tjetër politike dhe se askush tjetër mund ta bëjë Shqipërinë kampione të Ballkanit në turizëm dhe agroturizëm.

Edi Rama: Këtë luftë e fiton vetëm kjo shumicë qeverisëse, harrojeni se me ata të tjerët do të vazhdojnë gjërat siç vazhdon me të dyja frontet dhe rindërtimi do të kryhet siç po e kryejmë e do e kryejmë deri në fund.

Harrojeni se Shqipëria që po ndërtojmë ne me shumë mund, mund të ndërtohet nga një tjetër forcë. Nuk ka forca të tjera që mund ta bëjnë Shqipërinë të ardhmen tonë. Mund ta bëjmë Shqipërinë kampione të Ballkanit në turizëm dhe agroturizëm.

Loading...