Seanca gjyqësore për rastin “Titanik”, shtyhet për më 14 prill

Shpërndaje

Tre seancat e radhës për rastin “Titanik” në Gjykatën Penale- Shkup, nuk do të mbahen për shkak të izolimit të disa të akuzuarve.

“Informojmë opinionin se seancat gjyqësore të caktuar për më 5, 9 dhe 12 prill 2021 anulohen për shkak të izolimit të disa të akuzuarve. Seanca e radhës është caktuar për më 14 prill”, njoftojnë nga Gjykata Penale-Shkup.

Loading...