Sela uron besimtarët musliman: Agjerim të lehtë, dhe shëndet të mirë!

Shpërndaje

Më rastin e fillimit të muajit të shejntë të Ramazanit, më lejoni tju uroj gjithë besimtarëve të fesë islame, fillimin e këtij muaj me rëndësi të veçantë shpirtërore dhe humane.

Muaji i Ramazanit, është muaji i sakrificës por edhe i begatisë njëkohësisht, duke e begatuar shpirtin tonë drejt unitetit dhe solidaritetit. Është muaj i tolerancës, faljes e i pajtimit.

Urojmë që lutjet tona këtë muaj të bekuar të shkojnë për shëndetin tonë, të familjeve tona dhe mbarë njerizimin, aq më tepër kur situata me pandeminë na ka krijuar një lidhje më të madhe se më parë.

Agjerim të lehtë, dhe shëndet të mirë!

Loading...