Ndërkohë në një resort në Durrës, “sugar daddy” duke i bërë foto partneres dhjetra vite më të re

Shpërndaje

A njihni raste kur persona të pasur në moshë të madhe kanë të dashura në moshë të re, ky fenomen hiteve te fundit sikur po behet sa me shume “legal” dhe i natyrshem…

Per fat të keq kjo fotografi tregon edhe njehere realitetin e kesaj lloj marredhenies!

Loading...