6 dallimet që tregojnë nëse mbushësi është origjinal apo fals

Shpërndaje

Nganjëherë është shumë e vështirë të dallohet një mbushës origjinal nga ai fals.

Janë disa elemente që e bëjnë një mbushës origjinal të dallohet nga ai fals.

Përmes 6 fotografive të mëposhtme, ju mund të mësoni se kur një mbushës telefoni është origjinal.

Për më shumë, shihni imazhet e mëposhtme dhe mësoni se ku ta dalloni mbushësin origjinal nga ai fals.

Loading...