Dështon tubimi i Pendarovskit, LSDM-ja po e humbë Haraçinën

Shpërndaje

Mbrëmë në Haraçinë ka qëndruar kandidati për Prezident i Lsdm Stevo Pendsrovski por është ndarë i dëshpruar nga pritja që i është bërë.

Ishte paralajmëruar edhe pjesmarrje e Kryeministrit Zaev por në moment të fundit e ka ndryshuar agjenden sipas gjitha gjasave për shkakë të numrit shumë të vogël të pjesmarrësve në tubim.

Porosia e Haraçinasve mbrëmë ka qenë shumë e qartë për Stevon Haraçina do të votojë shqip.

Dëshmi për këtë është edhe fakti se BDI nuk hapur as shtab dhe nuk ka marrë pjesë në tubimin e mbrëmshëm.

Loading...